Gostujuće predavanje :: dr. Nelson Nazzicari

U okviru projekta „Znanstveni centar izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja“ dr. Nelson Nazzicari u posjetu je Zavodu za oplemenjivanje bilja, genetiku i biometriku Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te će prema programu održati predavanje pod naslovom „Deep learning in Agriculture: a gentle introduction”

Predavanje će se održati u ponedjeljak 09. 05. 2022. na Agronomskom fakultetu u dvorani VI/B u vremenu od 11 do 12 sati te ovim putem pozivamo sve zainteresirane djelatnike i studente da nam se pridruže.

Nelson Nazzicari znanstveni je suradnik u Talijanskom vijeću za poljoprivredna istraživanja i analizu poljoprivredne ekonomije (CREA – Lodi, Italia). Njegov znanstveni rad fokusiran je na strojno učenje primijenjeno na biljnu i životinjsku genomiku. Kao bioinformatičar objavio je radove o populacijskoj strukturi, genomskoj selekciji, studijama povezanosti i raznolikosti te statističkom modeliranju.

Od 2020. godine predaje uvodni tečaj o dubokom učenju u Physalia školi za znanstvenu specijalizaciju u suradnji sa Freie Universität u Berlinu.

Više informacija o gostujućem znanstveniku možete pročitati na https://genleg.crea.gov.it/index.php/2022/02/14/nelson-nazzicari/ 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.