Dodjela nagrada 2022.

Povodom 103. obljetnice Agronomskoga fakulteta održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja djelatnicima, znanstvenicima, nastavnicima i studentima.

Svečanoj sjednici prisustvovalo je 200-tinjak uzvanika od državnih tajnika i pročelnika, rektora i prorektora Sveučilišta u Zagrebu, akademika i profesora emeritusa, dekana i prodekana fakulteta Zagrebačkog sveučilišta, ostalih sveučilišta i veleučilišta u Hrvatskoj i izvan nje, ravnatelja srednjih škola, predsjednika i direktora institucija i tvrtki poslovnih partnera i prijatelja do zaposlenika i studenata Fakulteta.

Upravitelj Zaklade Agronomskog fakulteta prof. dr. sc. Zlatko Janječić uz dekana prof. dr. sc. Ivicu Kisića dodijelio je stipendiju, jednokratnu potporu i jednokratnu godišnju nagradu studentima.

  • Domina Delač, mag. ing. agr.
  • Sandra Skendžić, mag. ing. agr.
  • Lucija Vukšić

Fotogalerija

Dodjela nagrada 2022. Dodjela nagrada 2022. Dodjela nagrada 2022.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.