Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata

Ured za zaštitu zdravlja studenata izradio je ,,Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata" namijenjen studentima, primarno, kao pomoć pri pronalaženju zdravstvene zaštite u slučaju neodloživog zdravstvenog problema. Osim adresara zdravstvenih ustanova koje pružaju žurnu zdravstvenu pomoć, naveden je i način na koji studenti mogu izabrati liječnike primarne zdravstvene zaštite u Zagrebu kao i ustanove koje im mogu pružiti specifične i preventivne mjere zdravstvene zaštite.

Informator će biti dostupan na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu i nadopunjavan, po potrebi, novim podatcima. O svakoj promjeni bit ćete pravovremeno obavješteni.

 Dopis
 Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.