Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu

Od 1. do 4. prosinca 2022. na Zagrebačkom velesajmu održao se CroAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije. Nacionalni i središnji sajam ove tematike prezentirao je visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja. Kroz četiri dana održavanja sajma Zagrebačkim velesajmom zavladali su moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje te skladištenje nakon berbe do sadnih materijala, različitih vrsta sjemenja i materijala za zaštitu bilja.

Velika pažnja bila je posvećena stručnom programu koji se odvijao na 5 pozornica, a posjetitelje su dočekale popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera.

 Program

Zaposlenici Agronomskog fakulteta koji su sudjelovali u programu:

1.12.2022. od 14 do 15 sati

  • Prof. dr. sc. Ivica Kisić: Okrugli stol: Utjecaj klimatskih promjena na poljoprivrednu proizvodnju

2.12.2022. od 11 do 15 sati

  • Izv. prof. dr. sc. Boris Lazarević: Emisijske kvote stakleničkih plinova
  • Prof. dr. sc. Željko Jukić: Obnovljivi izvori energije
  • Prof. dr. sc. Ivica Kisić: Gradska poljoprivreda - mit ili stvarnost?
  • Izv. prof. dr. sc. Jasna Šic Žlabur: Kvaliteta hrane - imamo li snage za promjenom?

Agronomski fakultet predstavio se na štandu 15 u 8. paviljonu s najnovijim dostignućima u sklopu trenutno aktivnih znanstveno-istraživačkih projekata i stručnim (istraživačkim) grupama koje djeluju u okviru izvannastavnih aktivnosti. Svoju djelatnost i proizvode predstavile su Botanička grupa, Entomološka grupa, Vrtlarska grupa, Voćarska grupa, Ratarska grupa, Mehanizatorska grupa, Čudesni svijet korova, Ozelenjivanje zajedničkih interijera i Istraživačka grupa za preradu mesa.

Za dizajnersko uređenje štanda zaslužne su doc. dr. sc. Sanja Ćurković i Ana Marija Antolković, mag. ing. agr.

Fotogalerija

Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu Agronomski fakultet na CroAGRO sajmu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.