7. AgroAdvent

S veseljem najavljujemo da Klub studenata Agronomskog fakulteta (KSA) ove godine u suradnji sa Studentskim zborom Agronomskog fakulteta, udrugom IAAS Hrvatska i AMAC Alumni FAZ organizira već tradicionalni 7. AgroAdvent.

Sajam će se održati u četvrtak 15. prosinca 2022. u predvorju VI. paviljona.

A što je to AgroAdvent?

Za sve one koji ne znaju, AgroAdvent je božićni sajam koji okuplja studente Agronomskog fakulteta koji se aktivno bave poljoprivredom kako bi predstavili i promovirali svoje proizvode.

Tko sve može sudjelovati?

Svi naši studenti koji se bave vlastitom proizvodnjom s različitih OPG-ova koje pozivamo da izlože svoje proizvode kolegama, profesorima i ostalima kako bi približili svoj rad i djelovanje u praksi.

Za izlagače su osigurani stolovi na kojima mogu predstaviti svoju proizvodnju i izložiti proizvode.
Svi zainteresirani prijaviti se mogu do utorka, 13. prosinca putem e-maila: ksa.kontakt@gmail.com.

I ove godine AgroAdvent će biti humanitarnog karaktera gdje će se prikupljati za pomoć potrebitima kako bi ovog Božića stavili osmijeh na njihova lica!

Također, pomoć i donacije skupljat će se za napuštene životinje, pa ako imate stare dekice, ogrlice i opremu za pse i mačke donesite na AgroAdvent.
Dođite i podržite svoje kolege, veselite se i pjevajte te unesite toplinu i ljubav u predblagdansko vrijeme kako bi AgroAdvent dobio svoju Božićnu čar!

Neka čarolija započne!

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.