Festival mobilnosti 25.01. - 27.01.2023.

ESN Zagreb  po drugi put organizira Festival mobilnosti kako bi upoznao lokalne studente s mogućnostima boravka u inozemstvu!

Festival će se održati od 25. do 27. siječnja 2023. godine, a ESN Zagreb će vas putem ovog dosad najvećeg Festivala mobilnosti informirati o mogućnostima i načinima prijave.

Prvog dana Festivala, na Meet & Eat-u ćete imati priliku steći jedinstveno iskustvo gdje ćete moći ‘jedan na jedan’ razgovarati s internacionalnim studentima te na taj način čuti iskustva s njihove razmjene, upoznati se sa životom studenata koji dolaze iz svih krajeva Europe, ali i okusiti druge kulture uz široku ponudu hrane iz brojnih država! Srijeda je rezervirana i za kviz u kojem možete testirati svoje znanje iz trivijalnih pitanja, zanimljivih činjenica, ali i nešto ozbiljnijih tema poput glazbe, geografije i povijesti.

U četvrtak, 26. siječnja, u Dvorani Pauk u Studentskom domu Stjepan Radić ćete imati priliku dobiti kvalitetne savjete za što bolju prijavu na mobilnost, a osim toga govorit će se i o poduzimanju prvih koraka za prijavu. Pored teme studentske razmjene, moći ćete poslušati i nešto o youth exchange prilikama, odnosno ‘kratkim internacionalnim iskustvima’.

Posljednji dan Festivala, petak 27.1. je rezerviran za zabavu. U Escape Room-u će se na zabavan način simulirati boravak u nepoznatoj državi, a navečer će se održati studentski party.

Više o samom događaju 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.