Predstavljanje programa Fulbright na Agronomskom Fakultetu

Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj u suradnji s Sveučilištem u Zagrebu Agronomskim fakultetom, poziva sve zainteresirane znanstvenike(ice), istraživače(ice) i doktorande(ice) na predstavljanje programa Fulbright.

Predstavljanje će se održati na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu u četvrtak, 30. ožujka 2023. godine u 13 sati u velikoj vijećnici u 6. paviljonu.

Nina Vranešević Marinić, predstavnica Veleposlanstva SAD-a i koordinatorica za programe razmjene i alumnije, će predstaviti natječaje za prijavu na prestižni program Fulbright kojim se stipendiraju studijski boravci vezani uz realiziranje znanstvenih istraživanja za doktorande i znanstvenike u SAD-u u akademskoj godini 2024./25. Stipendiranje kroz program Fulbright provodi Veleposlanstvo SAD-a, u partnerstvu s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencijom za mobilnost i programe Europske unije čiji će predstavnik gospodin Ivan Alić, viši stručni savjetnik u Odjelu za visoko obrazovanje predstaviti ulogu Agencije u provedbi programa Fulbright. U predstavljanju će sudjelovati i podijeliti svoje iskustvo na Fulbright stipendiji izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak, alumna Fulbright programa s Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.

PROGRAM

13:00 - 13:05 Uvodna riječ - predstavnik/ica Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (TBC)
13:05 - 13:35 Predstavljanje programa Fulbright za doktorande i djelatnike Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu / Nina Vranešević Marinić, Veleposlanstvo SAD-a
13:35 - 13:45 Predstavljanje uloge Agencije za mobilnost i programe Europske unije u provedbi programa Fulbright Ivan Alić / Agencija za mobilnost i programe Europske unije (TBC)
13:45 - 14:00 Iskustvo na stipendiji programa Fulbright / Izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak, Fulbright stipendistica
14:00 - 14:15 Pitanja i odgovori

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.