Dani karijera 2023.

Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje Agronomskog fakulteta i ove godine organizira Dane karijera s ciljem uspostavljanja bolje usluge savjetovanja u karijeri, upoznavanja studenata s mogućnostima koje se otvaraju nakon fakulteta te povezivanja akademskog i poslovnog sektora.

Termin održavanja Dana karijera je 8. - 10. svibnja 2023. godine

U ponedjeljak 8. svibnja održat će se dva gostujuća predavanja: Snježana Leljak iz SL Krapina Konzalting d.o.o. održati će prezentaciju "Konferencije Žene i poduzetništvo u KZŽ" i ispričati inspirativne priče nagrađivanih žena poduzetnica dok će Paul Bradbury, nagrađivani britanski pisac sa hrvatskom adresom te strastveni promotor Hrvatske održati predavanje pod nazivom Thinking of Emigrating? Why the Grass is Greener in Croatia?

U utorak 9. svibnja pripremili smo za vas dvije korisne radionice: „Kako napisati životopis i molbu i uspješno se predstaviti na razgovoru za posao“ te „Organizacija vremena i učenja“. Sudjelovanje je besplatno a broj mjesta ograničen, stoga Vas molimo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme i prijavite se na cpsk@agr.hr.

U srijedu 10. svibnja u Velikoj vijećnici kroz zanimljiva izlaganja različitih poslodavaca, imat ćete priliku čuti iz prve ruke što je potrebno za uspjeh na tržištu rada. Također ćete dobiti priliku za upoznavanje potencijalnih poslodavaca, stjecanje poslovnih kontakata te mogućnost obavljanja studentske prakse.

Gostuju Oikon d.o.o.– Institut za primijenjenu ekologiju, E Co., Greener, Garden Brewery i Cromaris.

 Detaljni raspored i program

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.