Proslava 90. obljetnice Fakulteta

Svečana sjednica Fakultetskog vijeća povodom Dana fakulteta

Dana 29. rujna 2009. godine održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća povodom Dana fakulteta.

1. listopad 2009 | više

International Day

održan prigodom proslave 90. obljetnice postojanja Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.

Svečana akademija

Uz sudjelovanje više od 500 gostiju, dana 25. rujna 2009. godine održana je Svečana akademija povodom 90. obljetnice osnutka Agronomskog fakulteta. Ovo je najvažnije u nizu zbivanja kojima se obilježava 90. obljetnica, a dan održavanja usklađen je s Danom fakulteta: 26. rujna.

29. rujan 2009. | više

Povelje i zahvalnice prigodom proslave 90. obljetnice Fakulteta

Prigodom proslave 90. obljetnice postojanja i Dana fakulteta, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet dodijelio je povelje i zahvalnice višegodišnjim prijateljima i partnerima Fakulteta. Povelje, kao najviša priznanja za unapređenje rada i širenje ugleda Fakulteta i agronomske struke, uručene su laureatima na Svečanoj akademiji 25. rujna 2009. godine. Zahvalnice su dodijeljene tuzemnim i inozemnim institucijama, poduzećima i pojedincima koji s fakultetom održavaju višegodišnju uspješnu suradnju.

28. rujan 2009.

Povelje

Zahvalnice

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.