Klub studenata Agronomskog fakulteta

Nakon nekoliko godina studiranja grupa studenata studija Agrarne ekonomike uvidjela je potrebu za osnivanjem udruge koja će prvenstveno okupljati studente svih studija Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Tako je, uz podršku profesora i djelatnika Fakulteta, nastao Klub studenata Agronomskog fakulteta (KSA).

KSA je dobrovoljna udruga osnovana 2016. godine, a djeluje kao nezavisni, neprofitni i nepolitički pravni subjekt.

KSA pridonosi povezivanju i unaprjeđivanju odnosa između studenata i svih ostalih koji teže ciljevima Udruge.

Kroz međusobni dijalog i suradnju nastojat će se utjecati na kvalitetu studija te na puno poštivanje studentskih prava i sloboda. Osim toga, važni ciljevi Udruge su i promicanje teorijskih i praktičnih znanja iz područja agronomije i srodnih znanosti te unaprjeđivanje znanstveno-stručne osposobljenosti studenata.

Kako bi se ti ciljevi ostvarili, prostorije KSA-e omogućit će organiziranje raznih događaja i služiti za mnoge svrhe, poput organiziranja skupova, tribina, seminara, radionica i ostalih događaja društvenog, humanitarnog, kulturnog i sportskog karaktera kao i sličnih aktivnosti poput izleta i putovanja. Također, KSA će nuditi pomoć studentima u ostvarivanju njihovih prava te olakšati suradnju i komunikaciju s tijelima Agronomskog fakulteta. Potiče se i sudjelovanje na domaćim i međunarodnim skupovima, seminarima i sl. kao i studentska razmjena članova Udruge sa studentima iz Hrvatske i drugih zemalja.

Prostorije KSA-e otvorene su za sve studente zainteresirane za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, bilo to kroz druženje ili aktivno sudjelovanje u radu Udruge.

Kontakt

Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet
Svetošimunska cesta 25, 10 000 Zagreb (iza I. paviljona, kod garaža)

E-mail: ksa.kontakt ( at ) gmail.com
Internet stranica 
Facebook 
Instagram 

Fotogalerija

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.