Izvannastavne aktivnosti
zavod za voćarstvo

Voćarska grupa je izvannastavna aktivnost u sklopu koje se od 2015. godine redovito okupljaju studenti preddiplomskih i diplomskih studija u cilju svladavanja dodatnih kompetencija iz područja voćarstava. Redovitim okupljanjem članova grupe i pridruživanjem novih članova stječu su se nova poznanstva i prijateljstva. Dogovorom unutar članova grupe svako slobodno vrijeme nakon fakultetskih obaveza iskoristi se za aktivnosti grupe.

Najčešće aktivnosti grupe su rad u laboratoriju Zavoda za voćarstvo, rad u voćnjaku na jednom od pokušališta (Šašinovec, Jazbina), sudjelovanje na raznim događanjima unutar i izvan Fakulteta poput Dani otvorenih vrata fakulteta, Dani očaranosti biljem, Festival znanosti, kao i radionice i predavanja u osnovnim i srednjim školama.

Voditeljica i kontakt osoba za izvannastavnu aktivnost Voćarska grupa: prof. dr. sc. Martina Skendrović Babojelić
Više informacija: nadopuniti .........................

Fotogalerija

Izvannastavne aktivnosti Izvannastavne aktivnosti Izvannastavne aktivnosti Izvannastavne aktivnosti Izvannastavne aktivnosti Izvannastavne aktivnosti

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.