Darivanje krvi

“Kao i svake godine Fakultet organizira darivanje krvi koje će se održati 25.03.2021. u Velikoj vijećnici (VI paviljon) od 9-13 sati.
Za registraciju darivatelja obavezno ponijeti osobnu iskaznicu (i iskaznicu dobrovoljnog darivatelja ako imate). Prije darivanja preporuča se pojesti neki obrok (ne treba biti na tašte)

Iz Zavoda za transfuzijsku medicinu javili su neke pogodnosti na koje darivatelji imaju pravo:

  1. darivatelji koji su dali više od 35 puta krv (muškarci) i više od 25 puta krv (žene) imaju pravo na besplatno dopunsko osiguranje,
  2. svi darivatelji imaju pravo na dva slobodna dana,
  3. darivatelji koji su dali više od 30 puta krv (muškarci) i više od 20 puta krv (žene) imaju pravo na besplatan gradski prijevoz (ukoliko nije financiran iz drugih izvora).

Više informacija možete dobiti na licu mjesta za vrijeme darivanja.

Unaprijed zahvaljujemo dobrovoljnim darivateljima. ”

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.