Studentski zbor :: Izbori 2021.

Na temelju članka 3. stavak 2. i članka 15. stavak 1. i 2. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/07), Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu (Senat Sveučilišta u Zagrebu 26. ožujka 2010. ) te članka 10. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta, dekan Fakulteta prof.dr.sc. Zoran Grgić donio je

ODLUKU
o raspisivanju izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta održat će se u utorak 23. ožujka 2021. i u srijedu 24. ožujka 2021. Trajanje glasovanja određuje se u vremenu od 8 do 20 sati.

Na izborima imaju pravo birati i biti birani svi studenti Preddiplomskog studija: Agrarna ekonomika, Agroekologija, Animalne znanosti, Biljne znanosti, Ekološka poljoprivreda, Hortikultura, Krajobrazna arhitektura, Poljoprivredna tehnika, Fitomedicina. Diplomskog studija: Agrobiznis i ruralni razvitak, Agroekologija - Agroekologija - Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi, Biljne znanosti, Ekološka poljoprivreda i agroturizam, Fitomedicina, Genetika i oplemenjivanje životinja, Hortikultura - Povrćarstvo - Ukrasno bilje - Vinogradarstvo i vinarstvo - Voćarstvo, Hranidba životinja i hrana, Krajobrazna arhitektura, Obnovljivi izvori energije u poljoprivredi, Poljoprivredna tehnika - Mehanizacija - Melioracije, Proizvodnja i prerada mesa, Proizvodnja i prerada mlijeka, Ribarstvo i lovstvo, Okoliš, poljoprivreda i gospodarenje resursima (lnter-EnAgro). Poslijediplomskog studija doktorski - Poljoprivredne znanosti, specijalistički Ribarstvo, Stočarstvo, Poslovno upravljanje u agrobiznisu - MSA, Fitomedicina.

Pravilnik o izborima, Zakona o studentskom zboru, Odluke o imenovanju povjerenstava te Kandidacijski obrazac na stranicama Sveučilišta.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.