TODO projekt

TODO projektni konzorcij (https://todo-project.eu/) otvara poziv za uključenje studenata doktorskih studija Sveučilišta u Zagrebu kao i zainteresiranih studenata diplomskih studija u edukativne programe i ostali sadržaj projekta vezano uz istraživanje, korištenje i produkciju otvorenih podataka - besplatno.

Konzorcijski partneri projekta TODO pozivaju mlade istraživače (Early Stage Researchers) Agronomskog fakulteta koji u svojem radu koriste ili proizvode otvorene podatke, ili bi ih voljeli koristiti ili naučiti više o toj temi, da se  prijave/registriraju najkasnije do 08. travnja 2021. preko Moodle platforme http://science.geof.unizg.hr/todo/course/index.php?categoryid=1 .  Konačna odluka o mladim istraživačima koji su prihvaćeni u TODO-ESR program biti će 12. travnja. Modul 1 on-line treninga počinje 19. travnja.

Uključenjem u projekt otvara se mogućnost edukacije o životnom  ciklusu otvorenih podataka (on-line tečaj: Modul 1- asinkroni, Moduli 2 i 3 Grupni i individualni rad izravno s edukatorima Tehničkog sveučilišta u Delftu i Sveučilišta Aegean), interdisciplinarni odabir dva mentora za istraživanje i znanstvenu produkciju koja proizlazi iz ovog programa, te razmjena iskustava sa ostalim studentima u projektu. Moguće je uključivanje segmenta s otvorenim podacima u prijavu doktorata sa službenim međunarodnim i interdisciplinarnim ko-mentorstvom ili komisijom, kao i prijava i izrada diplomskog rada na temu otvorenih podataka u biotehnologiji.

Za više informacija obratite se na dsalamon ( at ) agr.hr .

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.