Rad u časopisu :: Fermentation

U suradnji grupe autora sa Zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo, a u okviru projekta KK.01.1.1.04.0031 Novi početak za stare hrvatske sorte vinove loze (https://crovitirestart.com/), objavljen je rad u časopisu Fermentation- Special Issue "Saccharomyces cerevisiae Strains and Fermentation" (Q1: Plant Science)

Jagatić Korenika A-M, Tomaz I, Preiner D, Plichta V, Jeromel A. Impact of Commercial Yeasts on Phenolic Profile of Plavac Mali Wines from Croatia. Fermentation. 2021; 7(2):92. https://doi.org/10.3390/fermentation7020092

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.