Natječaj za izradu logotipa Studentskog zbora Agronomskog fakulteta

Trajanje natječaja: Od 13.10.2021. do 22.10.2021. u 15 sati

Objava rezultata natječaja: 25.10.2021. u predvorju VI. paviljona na Danu Studentskog zbora i na mrežnim stranicama Agronomskog fakulteta.

Svrha natječaja: Izrada logotipa Studentskog zbora Agronomskog fakulteta koji će zbor koristiti u svrhe promocije Zbora i Fakulteta te povećanja vidljivosti Studentskog zbora Agronomskog fakulteta.
Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju svi studenti i studentice preddiplomskih, diplomskih  i poslijediplomskih  studija Agronomskog fakulteta kao i profesori i djelatnici Fakulteta.

Natječajni radovi mogu biti produkt samostalnog ili grupnog rada, od najviše pet (5) sudionika.
Svaki od sudionika ima pravo na natječaj prijaviti samo jedan rad koji mora biti originalan i nov.
Autori prva tri najbolja rada, odabrana od strane ocjenjivačkog suda bit će nagrađeni.

Uvjeti natječaja:

 1. Natječajni rad mora sadržavati sljedeće priloge:
  • Logotip veličine cijelog papira A4 formata (ali nije nužno, dimenzije po izboru autora)
  • Logotip u varijantama:
   • Crno-bijelo
   • U boji
  • Dizajn logotipa mora uključivati tekst:
   • Studentski zbor Agronomskog fakulteta
 2. Natječajni rad potrebno je predati unutar navedenih rokova.
 3. Natječajni rad potrebno je predati u Pisarnicu (6. paviljon) Agronomskog fakulteta u Zagrebu s naglaskom za Studentski zbor.
 4. Logo se može predati analogno (nacrtan na papiru) ili digitalno (isprintan).
 5. Logo se predaje u kuverti na čijoj je poleđini napisano „Natječaj izrade logotipa SZ-a“, u kuverti treba biti i šifra pod kojom će se autor voditi kako bi se izbjegla pristranost u ocjenjivanju.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.