Gostujuće predavanje tvrtke VeeMee

Mislite li da znate što jedete? Jeste li znali da su logistički problemi primarni uzrok 70% bacanja hrane? Što je to Food Waste i kako smanjiti emisiju CO2?

Odgovore na ova pitanja doznajte na gostujućem predavanju tvrtke VeeMee koje će se održati 6.4.2022. u početkom u 12 sati u hibridnom obliku u dvorani I/I.

Tvrtka VeeMee bavi se savjetovanjem u vezi s poslovanjem, uslugama, posredovanjem i zastupanjem u poljoprivrednom i trgovačkom sektoru. Njihova digitalna platforma digitalizirala je kompletne procese pametne logistike čime rješava probleme nepotrebnih troškova, emisija CO2 te Food Wastea. Razvijaju i sistem AI digitalne deklaracije oplemenjene umjetnom inteligencijom koja će dugoročno smanjiti bacanje hrane i osigurati njenu bržu i transparentniju sljedivost. Također je tu digitalna ulazna i izlazna putanja za blockchain.

Prijava putem obrasca: https://forms.gle/XsiLADQGsPZ4m23D9 

Svi koji se prijave za sudjelovanje putem ZOOM-a, najkasnije dan prije gostujućeg predavanja dobit će poveznicu.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.