Potpisan memorandum o suradnji s Edupacked i NERERL

6. lipnja 2022. godine održano je svečano potpisivanje memoranduma o suradnji između Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta i dvije nevladine organizacije iz Assama, Indija:

  • Edupacked za stručnu praksu studenata
  • North East Renewable Energy Research Lab, NERERL za istraživanja i inovacije

Oba memoranduma potpisao je osobno osnivač i direktor, gospodin Er. Prakash Singh i dekan Agronomskog fakulteta, prof. dr. sc. Ivica Kisić. Svečanosti su nazočili prorektor za znanost, međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Miloš Judaš, prodekanica za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju, izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak, prodekanica za znanost i infrastrukturu, izv. prof. dr. sc. Klaudija Carović-Stanko i prodekan za poslovodstvo i investicije, prof. dr. sc. Milan Poljak.

Poticaj na potpisivanje navedenih memoranduma je želja za nastavkom jačanja suradnje nakon što je 15 studenata s Assam Agricultural University, Jorhat, Indija završilo svoju stručnu praksu na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu u trajanju od 6 tjedana. Stručna praksa financirana je od strane Edupacked platforme za najuspješnije studente prijediplomske, diplomske i poslijediplomske razine studija s indijskih institucija koja pruža mogućnost istraživačkog rada diljem svijeta u obliku inozemne prakse.

Fotogalerija

Potpisan memorandum o suradnji s Edupacked i NERERL Potpisan memorandum o suradnji s Edupacked i NERERL Potpisan memorandum o suradnji s Edupacked i NERERL Potpisan memorandum o suradnji s Edupacked i NERERL Potpisan memorandum o suradnji s Edupacked i NERERL Potpisan memorandum o suradnji s Edupacked i NERERL

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.