E-knjige
Priručnici Agronomskog fakulteta su u otvorenom pristupu i svako njihovo korištenje treba biti u skladu s poštivanjem autorskih prava i akademske čestitosti.
Popis knjiga
-
Dizajn eksperimenata s primjenom u poljoprivredi-priručnik s primjerima u R-u / Jerko Gunjača
-
Proizvodnja stolnog grožđa / Marko Karoglan, Mirela Osrečak, Željko Andabaka, Aleksandar Brodski
-
Održive mjere gospodarenja tlom u ekološkoj poljoprivredi za klimatske uvjete mediteranske Hrvatske / Igor Bogunović, Ivica Kisić, Milan Mesić, Željka Zgorelec, Ivana Šestak, Aleksandra Perčin, Dar...
-
Kvantitativna genetika u biljnim znanostima – priručnik s primjerima u R-u / Jerko Gunjača
-
Dijagnostika tla u ishrani bilja / Lepomir Čoga, Sanja Slunjski
-
Vodni resursi Republike Hrvatske u funkciji proizvodnje hrane / Gabrijel Ondrašek
-
Integralna tehnika obrade tla i sjetve / Robert Zimmer, Silvio Košutić, Igor Kovačev, Domagoj Zimmer
-
Lavandin, kadulja i komorač u kontinentalnom području / Ivanka Žutić
-
Priručnik za molekularnu genetiku domaćih životinja / Vlatka Čubrić Čurik
-
Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka / Dubravka Samaržija
-
Biološki kontaminenti mlijeka i mliječnih proizvoda / Dubravka Samaržija
-
Kvaliteta voća, povrća i prerađevina - priručnik za vježbe / Jana Šic Žlabur, Sandra Voća, Nadica Dobričević
-
Zelena knjiga : hrvatske izvorne sorte vinove loze / Edi Maletić, Jasminka Karoglan Kontić, Ivana Ilijaš
-
Uvod u mikroekonomiju : skripta / Vjekoslav Par, Branka Šakić Bobić