Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e

Dekan Agronomskog fakulteta, prof. dr. sc. Ivica Kisić i ravnatelj Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), dr. sc. Julije Domac, potpisali su dana 4.4.2023. godine na Agronomskom fakultetu Sporazum o suradnji u područjima od zajedničkog interesa.

Cilj Sporazuma je suradnja ovih dviju institucija, primarno u dijelu prilagodbe na učinke klimatskih promjena, potpore gradovima i regijama u planiranju prilagodbe te sudjelovanje u projektima.

Fakultet kao pridruženi partner na projektu GreenScape CE će, kroz svoje iskustvo na provedbi projekata zelene infrastrukture, pružiti podršku razvoju strateških dokumenata na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini te organizaciji događanja i aktivnosti u sklopu projekta. Projekt GreenScape CE, sufinanciran u sklopu Interreg Central Europe programa, ima za cilj postaviti temelje za integraciju zelene u sivu infrastrukturu u urbanim područjima čime se pridonosi krajobrazu i urbanom planiranju otpornom na klimatske promjene.

Voditelj aktivnosti projekta od strane Fakulteta je doc. dr. sc. Dora Tomić Reljić, mag. ing. prosp. arch. a na aktivnostima sudjeluju: izv. prof. dr. sc. Petra Pereković, izv. prof. dr. sc. Ines Hrdalo i doc. art. Monika Kamenečki.

Fotogalerija

Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e Suradnja Agronomskog fakulteta i REGEA-e

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.