Ministrica poljoprivrede, Marija Vučković posjetila Fakultet

Ministrica poljoprivrede, Marija Vučković u pratnji državnog tajnika Tugomira Majdaka i posebnog savjetnika i profesora na Agronomskom fakultetu prof. dr. sc. Ive Grgića, 5. veljače 2024. posjetila je Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet.

S Upravom je razgovarala o produbljivanju suradnje Ministarstva i Fakulteta te je dogovoreno unapređenje suradnje znanstvenog i javnog sektora s ciljem poticanja prijenosa znanja, ali i još bolje interakcije s javnim sektorom. Na sastanku je razgovarano i o 59. hrvatskom i 19. međunarodnom Simpoziju agronoma koji će se održati idući tjedan u Dubrovniku čiji je Ministarstvo poljoprivrede pokrovitelj.

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.