Osnove pokretanja vlastitog biznisa i praćenja poslovanja

 

Kako bismo potaknuli poduzetničke vještine studenata s početkom akademske godine 2021./2022., a u suradnji s Georg consulting organiziramo edukaciju Osnove pokretanja vlastitog biznisa i praćenja poslovanja.

Edukacija će se održat u sklopu projekta „Unapređenje stručne prakse na prijediplomskim i diplomskim studijima Agronomskog fakulteta“  kojemu je cilj povećati zapošljivost i olakšati uključivanje studenata na tržište rada stjecanjem praktičnih vještina učenjem kroz rada. 

Ciljevi edukacije: 

  • pregled svih mjera i postupka provedbe projekta
  • informiranje sudionika o temi EU fondova u poljoprivredi tj. EAFRD-u
  • prikaz konkretnih primjera i iskustava

Studenti će imati priliku proći teme: program ruralnog razvoja i zajednička poljoprivredna politika, definiranje i strukturiranje projekta, prikupljanje projektne dokumentacije, prijava na natječaj –popunjavanje AGRONET sustava, postupak prikupljanja ponuda, poslovni plan, pregled financijskih izvještaja, izrada excel kalkulacije, provedba projekata, prijava promjene projekta i priprema zahtjeva za isplatu.

 

Edukacija Osnove pokretanja vlastitog biznisa i praćenja poslovanja će se održati 25.,27. i 29.10.2021. od 8 do 13 sati u Velikoj vijećnici.

 

Broj sudionika je ograničen. Iskoristite priliku i uhvatite svoje mjesto. Sudjelovanje na edukaciji je besplatno. 

 

Dodatne informacije na mail adresi afzpraksa@agr.hr.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.