Rezultati :: Natječaj za dodjelu nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili vođenju izvannastavnih aktivnosti - na prijedlog studenata (akademska godina 2020./2021.)

Rezultati (akademska godina 2020./2021.)

Lista 1

  • Ante Kasap (31)
  • Miljenko Konjačić (28)
  • Dinka Grubišić (27)

Lista 2

  • Ivica Kisić (43)
  • Marin Mihaljević Žulj (31)
  • Boro Mioč (27)

*Prikazano je po 3 nastavnika sa svake liste koji su dobili najviše glasova.

Nastavnik koji je osvojio najviše bodova na jednoj od lista bit će predložen za dodjelu Nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili vođenju izvannastavnih aktivnosti - na prijedlog studenata.

Čestitamo!

Izvještaj o provedenom postupku

Na temelju Pravilnika o dodjeli javnih priznanja i nagrada Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta, Odbor za nastavu i izbor nastavnika je 28. travnja 2021. godine na 7. redovitoj sjednici pod točkom 2.3., pokrenuo postupak za dodjelu Nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili vođenju izvannastavnih aktivnosti te nas je imenovao u Radnu skupinu za provođenje postupka.

Glasanje je provedeno putem online upitnika dostupnog na mrežnoj stranici Fakulteta od 7. do 21. srpnja 2021. godine. Pravo glasanja imali su svi studenti Agronomskog fakulteta.

Nastavnici fakulteta podijeljeni su u dvije liste na temelju medijana broja studenata kojima nastavnici predaju (skupina nastavnika koja predaje broju studenta koji je ≤ medijanu i skupinu koja predaje broju studenata većem od medijana). Studenti su sa svake liste trebali odabrati tri nastavnika koji su po njihovom mišljenju najbolji nastavnici.

Postupak glasanja završen je 21. srpnja 2021. godine u 24 sata te je administrator mrežne stranice Agronomskog fakulteta, gosp. Davor Bevanda dostavio automatski generirano izvješće iz sustava.

U glasanju je sudjelovalo ukupno 348 studenata. Najveći broj glasova s liste nastavnika koji predaju broju studenata koji je ≤ medijanu dobio je doc. dr. sc. Ante Kasap (31 glas), a na listi nastavnika koji predaju broju studenata koji je veći od medijana prof. dr. sc. Ivica Kisić (43 glasa).

Povjerenstvo predlaže da se s obzirom na broj glasova dodijele dvije (2) nagrade navedenim nastavnicima.

  • Izv. prof. dr. sc. Ivica Ljubičić (Odbor za nastavu i izbor nastavnika)
  • Marija Biondić Pavlić, mag. educ. soc./phil. (Stalna predstavnica uprave za kvalitetu)
  • Manuela Vukić (Predsjednica Studentskog zbora Agronomskog fakulteta)

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.