Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021.

Rektor je na prijedlog Povjerenstva za Rektorovu nagradu, koje je pregledalo studentske radove dostavljene od strane sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, nagradio ukupno 186 radova za Rektorovu nagradu u pet kategorija: 126 radova u a) kategoriji, 19 u b), 8 u d), 7 u e) i 26 radova u f) kategoriji.

Dobitnici Rektorove nagrade sa Agronomskog fakulteta:

  • Mario Shihabi, Katarina Turkalj :: Procjena koeficijenta inbridinga na temelju X kromosoma istarske i paške ovce
  • Tea Kavčić :: Fekalni inokulum kao zamjena buražnom soku za in vitro određivanje probavljivosti srne obične (Capreolus capreolus)
  • Sara Kolar :: Inkapsulacija i otpuštanje prirodnih polifenolnih spojeva iz multikomponentnih mikročestica hidrogelova
  • Pave Ninčević :: Fenotipska plastičnost mediteranske voćne muhe (Ceratitis capitata) preduvjet je invazivnosti i prilagodbe različitim agroekološkim uvjetima

O dodjeli priznanja Rektorove nagrade obavijestit ćemo naknadno.

Izložba postera nagrađenih radova održat će se virtualno, a upute za izradu postera bit će poslane izravno studentima.

više www.unizg.hr  

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.