Poziv na Infodan projekta "Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja-DELTASAL"

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet zajedno s partnerskim institucijama (Institut Ruđer Bošković, Hrvatski geološkim institut, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva te Sveučilište u Zagrebu Građevinski fakultet) u sklopu Projekta "Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja-DELTASAL" KK.05.1.1.02.0011 organizira, 30. rujna 2021. godine, Infodan i Panel raspravu s dionicima projekta u Opuzenu, u trajanju od 10 do 16 sati.

Projekt "Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja" KK.05.1.1.02.0011 sufinanciran je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sudjelovanje na Infodanu otvoreno je za sve zainteresirane dionike, a više informacija o događanju, možete pronaći na  pozivnici.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.