Najava posebnog izdanja časopisa "Agronomy"

Časopis Agronomy (open access journal; IF: 3.417, ISSN 2073-4395) najavljuje novo posebno izdanje pod naslovom:

“Impact of Nutrients and Trace Elements in Soil on Plant Growth: Case of the Second Generation Energy Crops”

Gošće urednice: prof. Dr. Valentina V. Pidlisnyuk i prof. Dr. Željka Zgorelec

Kao gostujuća urednica ovog broja, prof. dr. Željka Zgorelec, poziva vas da razmislite o podnošenju istraživačkog ili preglednog rada ili kratkog priopćenja relevantnog za ovu temu. Rok za predaju je 1. lipnja 2022., a radovi se mogu podnijeti odmah ili u bilo kojem trenutku do 1. lipnja 2022., jer će se radovi stalno objavljivati. Za više informacija posjetite sljedeću stranicu:

https://www.mdpi.com/journal/agronomy/special_issues/soilnutrients_plantgrowth

Javite ako ste zainteresirani za objavljivanje rada i slobodno se obratite prof. dr. Željki Zgorelec ako imate bilo kakvih pitanja.

Časopis Agronomy ima potpuno otvoren pristup. Rukopisi se recenziraju, a prva odluka dostavlja se autorima otprilike 16 dana nakon slanja. Naknada za obradu članaka (APC) od 1800 CHF trenutno se primjenjuje na sve prihvaćene radove. Možda imate pravo na popust ako ste prethodno dobili kod za popust ili ako vaša ustanova sudjeluje u MDPI Institucionalnom programu otvorenog pristupa (IOAP), za više informacija pogledajte: http://www.mdpi.com/about/ioap. Autori iz najmanje razvijenih zemalja koje je klasificirala UNCTAD mogu se kvalificirati za popust.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.