Međunarodno savjetovanje KRMIVA 2022, Opatija

1. - 3. lipnja 2022. :: Opatija, hotel Ambasador

Krmiva d.o.o. Zagreb, poslije dvogodišnje stanke, ponovo organiziraju tradicionalno međunarodno savjetovanje iz područja hranidbe domaćih životinja i tehnologije proizvodnje krmnih smjesa, KRMIVA 2022., koje je 27. po redu!

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite i sudjelujete na međunarodnom savjetovanju KRMIVA 2022., koje ćemo održati od 1. do 3. lipnja 2022. godine, kao i prošlih 26, u lijepoj Opatiji, u hotelu AMBASADOR. Na savjetovanju će predavači iz Hrvatske i inozemstva podijeliti s vama najnovija znanstvena i praktična saznanja iz navedenih područja.

 Prva obavijest

http://krmiva.hr  

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.