Poziv na drugi ciklus UNIC gradskih laboratorija 2021/22: Zeleni Zagreb

Zelena perspektiva u razvoju gradova i društava snažno je podržana od strane brojnih međunarodnih organizacija, a Europski zeleni plan mapira zeleni put kao strateški put Europske unije u narednim desetljećima.

U okviru prethodnog ciklusa gradskih laboratorija otvorili smo važne teme koje ponovno želimo donijeti u fizički i virtualni prostor gradskog laboratorija, a zelene teme dovesti u vezu sa položajem ranjivih društvenih skupina koje se suočavaju sa nejednakostima u pristupu održivim resursima.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete u radu drugog ciklusa gradskog laboratorija, i to u sekciji/sekcijama prema vlastitom izboru. Sve sekcije biti će održane putem online platformi, a poveznicu ćete dobiti nakon što napravite prijavu putem kratkog obrasca:

  1. EKOLOŠKI RIZICI I PRIRODNE KATASTROFE IZ PERSPEKTIVE RANJIVIH SKUPINA
    Termin: UTORAK 09 .11. 2021. OD 12 DO 14 SATI
  2. II. GLAD I PRISTUP HRANI
    Termin: UTORAK 09.11.2021. OD 15 DO 17 SATI
  3. III. STANOVANJE I ENERGETSKO SIROMAŠTVO
    Termin: SRIJEDA 10.11.2021. OD 13 DO 15 SATI
  4. IV. MOBILNOST I PRISTUP ZELENIM POVRŠINAMA
    Termin: SRIJEDA 10.11.2021. OD 15 DO 17 SATI

Prijaviti se možete najkasnije do 05.11.2021. putem poveznice na obrazac prijave  .

Za sva dodatna pitanja slobodno se javite voditeljima gradskih laboratorija, prof.dr.sc. Ninu Žganecu nzganec ( at ) pravo.hr ili izv.prof.dr.sc. Ani Opačić na ana.opacic ( at ) pravo.hr.

Više informacija dostupno je u  Pozivu i u  Promo materijalu.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.