Uspjeh studentica Agronomskog fakulteta na prvom međunarodnom UNIC Festival gradskih laboratorija

Na nedavno održanom prvom međunarodnom UNIC Festival gradskih laboratorija u Lége, Belgija od 14. do 16. listopada 2021. godine, okupili su se studenti, nastavnici i drugi članovi akademske zajednice, predstavnici organizacije civilnog društva, gradskih službi i gospodarstva iz svih sastavnica UNIC-a.
Studenti su sudjelovali na pripremnim radionicama iz područja komunikacije, fotografije, dramskih umjetnosti, ekologije te svoje radove prezentirali na Festivalu. Na Festivalu je sudjelovalo 16 studenata Sveučilišta u Zagrebu sa čak pet pripremljenih programskih aktivnosti uz prethodnu podršku nastavnika sa Pravnog fakulteta, Akademije dramskih umjetnosti i Fakulteta političkih znanosti.

Studentice Agronomskog fakulteta, Tina Radić, Kristina Tomaša i Katarina Adulmar sudjelovale su u zajedničkom programu studenata sa Pravnog fakulteta, Fakulteta organizacije i informatike, Katoličko bogoslovnog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu na temu: Urban Resilience in the Context of Natural Disasters

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.