Održana edukacija za razvoj poduzetničkih kompetencija studenata

Na Agronomskom fakultetu su u sklopu projekta „Unapređenje stručne prakse na prijediplomskim i diplomskim studijima Agronomskog fakulteta“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, od 11. do 29. listopada 2021. održana dva ciklusa edukativnih radionica za razvoj poduzetničkih kompetencija studenata.

„Škola poduzetnosti za studente“ održana je u  suradnji s Forumom za slobodu odgoja te se sastojala od 5 cjelodnevnih radionica u kojima su obrađene teme  pisanja životopisa i molbe, razvoj komunikacijskih vještina, rad u timu i timske uloge, razvijanje ideja u projekt, javni nastup i samozapošljavanje.

Edukaciju „START UP i strateško planiranje“ vodili su stručnjaci iz tvrtke GEORG te su u tri cjelodnevne radionice na praktičnim primjerima prošli sa studentima teme važne za pokretanja vlastitog biznisa, od razvoja poduzetničke ideje, njezine realizacije i načina  financiranja do praćenja poslovanja.

Na edukacijama je sudjelovalo 37 studenata i dvije djelatnice Centra za podršku studentima i karijerno savjetovanje.

U završnoj evaluaciji koja je provedena na kraju edukacija, studenti su bili jednodušni u ocjeni da će im znanja stečena biti vrlo korisna u budućnosti, da bi edukaciju svakako preporučili svojim kolegama te da bi željeli više ovakvih edukacija tijekom studija.

 

 

Održana edukacija za razvoj poduzetničkih kompetencija studenata Održana edukacija za razvoj poduzetničkih kompetencija studenata Održana edukacija za razvoj poduzetničkih kompetencija studenata Održana edukacija za razvoj poduzetničkih kompetencija studenata

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.