Uključite se u akciju Udruge oboljelih od leukemije i limfoma “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

Dragi djelatnici i studenti Agronomskog fakulteta,

podsjećamo vas da se uključite u akciju Udruge oboljelih od leukemije i limfoma “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

Cilj akcije je da se od novca prikupljenog reciklažom sakupljenih čepova sufinancira nabava skupih lijekova, medicinskih pomagala i pomoć u liječenju za članove Udruge oboljelih od leukemije i limfoma.
Za kilogram plastičnih čepova Udruga oboljelih od leukemije i limfoma dobije kunu i 50 lipa. Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi kao što su čepovi od boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača…

Zato odvojite plastični čep i ubacite u kutiju!

Kutija za čepove nalazi se u auli VI. paviljona preko puta aparata za kavu.

Priključite se i vi!

Započnite sakupljati plastične čepove!!!

Pomozimo oboljelima i čuvajmo okoliš!!!

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.