Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj!”

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet ponovno u kampanji sadnje stabala u Hrvatskoj pod nazivom  „Jesen 2021”. Slogan kampanje je „Zasadi stablo, ne budi panj”.
Sadnja stabala na površinama Agronomskog fakulteta održala se u petak, 12. studenoga 2021. u 12 sati. Na prostoru između IV. i V. paviljona posađeno je više sadnica lipe (Tilia cordata) i javora (Acer spp.).

Sadnji stabala prisustvovali su dekan prof. dr. sc. Ivica Kisić, izv. prof. dr. sc. Vesna Židovec, prof. dr. sc. Boris Duralija, studenti i djelatnici Fakulteta.

Zahvaljujemo Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije na donaciji sadnica te Javnoj ustanovi „Maksimir” na odobrenju sadnje.

 Potvrda za sudjelovanje u nacionalnoj kampanji sadnje stabala

Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!" Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!" Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!" Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!" Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!" Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!" Agronomski fakultet sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!"

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.