Prerada stolnog grožđa
istraživačka (stručna) grupa koja djeluje u sklopu izvannastavnih aktivnosti

Što radimo?

  • ampelotehnički zahvati u vinogradu stolnih sorti grožđa na VVP Jazbina namijenjenih preradi
  • berba i priprema stolnih sorti grožđa za preradu
  • proizvodnja proizvoda od sorti stolnog grožđa: suhe grožđice (optimizacija tehnologije sušenja); džem (odabir opreme i recepture); svježi sok (odabir opreme i parametara toplinskog tretmana). Postupci pakiranja i odabira ambalaže
  • kontrola kvalitete sirovine i gotovog proizvoda (kemijske analize i laboratorijski rad)
  • kreiranje vizualnog identiteta konačnog proizvoda
  • sudjelovanje na promotivnim danima Agronomskog fakulteta

Kontakt:

prof. dr. sc. Marko Karoglan
 mkaroglan ( at ) agr.hr   +385 1 239 7979

izv. prof. dr. sc. Jana Šic Žlabur
 jszlabur ( at ) agr.hr   +385 1 239 3837

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.