Dani otvorenih vrata EU projekata na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. Dani otvorenih vrata predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, kao korisnik koji uspješno provodi projekte financirane iz Fondova Europske Unije, uključuje se u navedeno događanje od 23. do 30. studenoga i to kroz aktivnosti:

  • Izložba plakata projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova
    • Od 23. studenoga do 30. studenoga
    • Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet,  Aula VI. paviljona
  • Prezentacije projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova na kojima je Agronomski fakultet koordinator ili partner
    • 25. studenoga od 14 do 17 sati
    • Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet,  VI. paviljon, dvorana VI/A (prvi kat)

Pozivamo sve zainteresirane da pogledaju izložbu plakata i prisustvuju na prezentaciji projekata!

Program prezentacija projekata možete pronaći na slijedećoj poveznici 

Više o danima otvorenih vrata i što su druge institucije pripremile možete vidjeti na web stranici Europskih strukturnih i investicijskih fondova: https://strukturnifondovi.hr/dani-otvorenih-vrata-eu-projekata-2021/ 

U slučaju pitanja, možete se obratiti Uredu za međunarodne odnose na umo ( at ) agr.hr.

Dani otvorenih vrata EU projekata plakat

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.