Radionica „Očuvanje i održiva upotreba biljnih genetskih izvora”   

Znanstveni centar izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja (ZCI CroP-BioDiv) i Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) vas pozivaju na radionicu pod naslovom „Očuvanje i održiva upotreba biljnih genetskih izvora” koja će se održati 06. i 07. prosinca 2021. godine, preko ZOOM platforme.

Cilj radionice je upoznati sudionike o programima i strategijama očuvanja biljnih genetskih izvora na svjetskoj (FAO), europskoj (ECPGR) i nacionalnoj razini (HAPIH), kao i aktivnostima najuglednijih banaka biljnih gena (Svalbard, VIR, IFAPA i Millennium Seed Bank).

Poveznica za pristup radionici: https://us02web.zoom.us/j/82418596210?pwd=MzByb2cwSURZSkp4a0Z4VWFTblB2QT09 

Meeting ID: 824 1859 6210
Passcode: 04692

Workshop Conservation 2021:  Program

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.