Agronomski fakultet domaćin konferencije „Digitalna poljoprivreda“

3. izdanje konferencije „Digitalna poljoprivreda“ održati će se u hibridnom obliku 8. prosinca 2021. na Agronomskom fakultetu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Konferencija je jedinstveni poljoprivredni događaj u Europi i održat će se u 5 tematskih sklopova:

  • Što očekuje Hrvatsku u digitalnoj poljoprivredi
  • Hrvatska i digitalna poljoprivreda – javni i privatni sektor
  • Izvori financiranja
  • Međunarodni primjeri iz prakse na području digitalne poljoprivrede
  • Akademska zajednica, studenti i digitalna poljoprivreda

U sklopu konferencije održat će se i okrugli stol pod nazivom: „Mladi poljoprivrednici i digitalna poljoprivreda – potrebe i izazovi“.

Ova konferencija teži informiranju i otvaranju potencijala hrvatskoj poljoprivrednoj zajednici, ali i svima onima koje zanima tehnologija u službi poljoprivrede da budu još učinkovitiji i konkurentniji.

Sudjelovanje na konferenciji je bez kotizacije, prijave i program možete pronaći na poveznici: https://digitalnapoljoprivreda.inspiriramo-poljoprivredu.com/ 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.