5. međunarodni kongres o ruralnom turizmu

5. međunarodni kongres o ruralnom turizmu - 5th International Rural Tourism Congress bit će održan od 27. do 30 travnja 2022. u Cavtatu.

Osim znanstvenoj i stručnoj javnosti, Kongres je namijenjen i svim ostalim dionicima u ruralnom turizmu koji će se kroz znanstvena izlaganja, ali i brojne okrugle stolove, radionice i prezentacije upoznati s najnovijim trendovima na području ruralnog turizma.

Organizatori Kongresa su:

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”; Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU); Hrvatska akademija za znanost i umjetnost u Bosni i Hercegovini; Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, Sveučilište u Rijeci; Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; Veleučilište u Virovitici i Balkan Environmental Association

Kongres se, također, može pohvaliti sa 60-ak domaćih i inozemnih partnera koji sudjeluju u radu Programskog i Organizacijskog odbora te recenziranju radova.

Znanstveni dio Kongresa podijeljen je u sedam tematskih područja:

Europski ruralni prostor: jučer, danas, sutra; Održivi razvoj u ruralnom turizmu; Krizno upravljanje i nove tehnologije u ruralnom turizmu; Umrežavanje i interesno udruživanje u ruralnom turizmu; Digitalni marketing, brendiranje i STEM u turizmu; Formalno i neformalno obrazovanje za ruralni turizam i Primjeri dobre prakse iz javnog i privatnog sektora (studije slučaja, prezentacije, posteri).

Pozivamo i Vas da sudjelujete u znanstveno-stručnom dijelu Kongresa i prijavite svoj rad putem sustava INDICO .

Sve detaljnije obavijesti o Kongresu možete naći na službenoj web stranici Kongresa .

 Pozivnica 5. međunarodni kongres o ruralnom turizmu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.