Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2021./2022.

Na temelju članka 21. Statuta Sveučilišta u Zagrebu, Senat Sveučilišta u Zagrebu na 6. redovitoj sjednici u 353. akademskoj godini (2021./2022.) održanoj 15. veljače 2022. godine, donio je

Odluku

o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2021./2022.
l.
Raspisuje se Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2021./2022.
II.
Tekst Natječaja iz točke l. ove odluke nalazi se u privitku i njezin je sastavni dio.
III.
Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.


Prijave na Natječaj počinju 16. veljače i traju do 11. ožujka 2021., a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr/stipendije 

Za sva dodatna pitanja studenti se mogu obratiti na e-mail adresu: stipendije@unizg.hr  ili na tel. 01/4564-271 i 01/4698-112.

 Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu
 Odluka o Raspisivanje natječaja za dodjelu stipendija
 Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.