Suradnja Agronomskog fakulteta i NUTRIS.farm

Nutris grupacija prehrambenoj industriji donosi nutritivan, inovativan i održiv koncept temeljen na principima kružne ekonomije. Naprednim istraživanjima i održivim razvojem, suradnjom s poljoprivrednicima, stručnjacima te vodećim svjetskim tvrtkama prehrambene industrije, grupacija poduzima konkretne i mjerljive korake smanjenja štetnog utjecaja na okoliš, poboljšanja kvalitete hrane i promjene prehrambenih navika na bolje.

Njihova jedinstvena hibridna tvornica za proizvodnju proteina i škroba iz kultura boba i krumpira smještena je u Novom Senkovcu, a njeni proizvodi namijenjeni su za opskrbu dobavnog lanca najbrže rastuće industrije inovativnih, plant-based prehrambenih proizvoda.

Više o NUTRIS.farm i mogućnostima suradnje poslušajte 3.3.2022. s početkom u 11 sati u hibridnom obliku u Velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta.

Zbog poštivanja epidemiološkim mjera obavezna je prijava putem obrasca: https://forms.gle/Fzkw8C5HAv54ebSD8

Svi koji se prijave za sudjelovanje putem ZOOM-a, najkasnije 5 dana prije gostujućeg predavanja dobit će poveznicu.

Dođite i doznajte više o poljoprivredi nove generacije.

Fotogalerija

Suradnja Agronomskog fakulteta i NUTRIS.farm Suradnja Agronomskog fakulteta i NUTRIS.farm Suradnja Agronomskog fakulteta i NUTRIS.farm

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.