Objavljen rad u časopisu „Foods”

Prof.dr.sc. Boris Duralija sa Zavoda za voćarstvo, u suradnji s kolegama iz više institucija, objavio je rad u časopisu Foods (IF: 4.350).

Anica Bebek Markovinović, Predrag Putnik, Boris Duralija, Adela Krivohlavek, Martina Ivešić, Ivana Mandić Andačić, Iva Palac Bešlić, Branimir Pavlić, Jose Manuel Lorenzo, Danijela Bursać Kovačević. Chemometric Valorization of Strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) cv. ‘Albion’ for the Production of Functional Juice: The Impact of Physicochemical, Toxicological, Sensory, and Bioactive Value.
Foods 2022, Volume 11, Issue 5, 640. https://doi.org/10.3390/foods11050640 

Rad je dostupan na mrežnim stranicama časopisa: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/5/640/htm 

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.