Peti Okrugli stol u sklopu Projekta Centar za sigurnost i kvalitetu hrane

Pozivamo Vas na peti Okrugli stol u sklopu Projekta Centar za sigurnost i kvalitetu hrane, koji će se održati dana 29. ožujka 2022. (utorak) s početkom u 12.00 sati u Velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta, pod nazivom:

„Prilike i potencijal suradnje u znanstveno-istraživačkom radu”

Moderator: izv.prof.dr.sc. Ivica Kos

 Poziv i Program

Molimo zainteresirane za popunjavanje prijave za sudjelovanje na poveznici: https://forms.gle/WdREpNpg2srppduw7 

Za vrijeme održavanja Okruglog stola poštivat će se sve propisane epidemiološke mjere u svrhu zaštite zdravlja sudionika.

Organizacija Okruglog stola sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.