Stručna konferencija Srca – Dani e-infrastrukture Srce DEI 2022

Sveučilišni računski centar (Srce) od 6. do 7. travnja 2022. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2022 , ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO). Konferencija će se održati prema hibridnom modelu – uživo u Mozaik Event Centru te virtualno. Pokrovitelji konferencije Srce DEI 2022 su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Sveučilište u Zagrebu, Rektorski zbor Republike Hrvatske i Grad Zagreb.

Program ovogodišnje konferencije  donosi:

3 pozvana predavanja, Forum čelnika ustanova u sustavu znanosti i visokog obrazovanja, 12 poster-prezentacija te 20 predavanja i 3 foruma koji će se održati u okviru tematski blokova: „HR-ZOO i napredno računanje“, „Umjetna inteligencija - upotreba u sustavu znanosti i visokog obrazovanja“, „Vrednovanje u online okruženju“, „Znanost i podaci“, „Virtualna iskaznica“, „Hrvatski oblak za otvorenu znanost“ i „Europska sveučilišta – informacijski izazovi“.

Novost ovogodišnje konferencije je i pretkonferencijski dan 5. travnja tijekom kojeg će se održati ukupno devet radionica namijenjenih svim zainteresiranim korisnicima digitalnih usluga i sustava Srca s ciljem unapređenja njihovog znanja i kompetencija u korištenju tehnologija koje su im dane na raspolaganje.

Javne prijave su otvorene, a sudionici se prijavljuju ispunjavanjem obrasca  za prijavu na web stranicama konferencije.

Za detaljnije informacije posjetite web stranice konferencije .

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.