Drugo izdanje biltena H2020 AgriFoodBoost projekta

AgriFoodBoost  je EU H2020 Twinning projekt čiji je cilj unaprijediti znanstveno-istraživačku izvrsnost i znanstvenu prepoznatljivost Agronomskog fakulteta u Zagrebu u području agrobiznisa. Projekt je usredotočen na primjenu eksperimentalne ekonomije u području poljoprivrede, hrane i okoliša. Tijekom provedbe projekta će se uspostaviti regionalni istraživački centar za eksperimentalnu ekonomiju i upravljanje u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Voditeljica AgriFoodBoost projekta je prof. dr. sc. Marija Cerjak, a njegova provedba traje 3 godine. Partneri na projektu su vrhunski stručnjaci iz eksperimentalne ekonomije s uglednih europskih sveučilišta: University of Bologna, Agricultural University Athens i Swedish University of Agricultural Sciences.

Pozivamo Vas da preuzmite i pročitate  drugo izdanje AgriFoodBoost biltena

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.