Dodjela godišnjih nagrada društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu

Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu dana 17. svibnja 2022. dodijelilo je godišnje nagrade društva mladim znanstvenicima i umjetnicima.

Nagrada je dodijenjena doktorandici Domini Delač, mag. ing, agr. za znanstveni rad iz područja biotehničkih znanosti - polje poljoprivreda koji je objavljen u akademskoj godini 2020./2021.

Navedeni rad nalazi se na poveznici: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0048969721043916?via%3Dihub 

Na natječaj za Godišnju nagradu Društva prijavilo se 59 pristupnika, među kojima je stručno povjerenstvo izabralo 10 najboljih radova. Svi članovi Upravnog odbora Društva pismenim su putem potvrdili prijedlog Povjerenstva i odlučili da se nagrade odabrani pristupnici.

Nakon dodjele uslijedila je prigodna zdravica u čast laureata.

Fotogalerija

Dodjela godišnjih nagrada društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu Dodjela godišnjih nagrada društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu Dodjela godišnjih nagrada društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu Dodjela godišnjih nagrada društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu Dodjela godišnjih nagrada društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.