Objavljen rad u časopisu „Frontiers in Nutrition”

Djelatnice Zavoda za poljoprivrednu tehnologiju, skladištenje i transport u suradnji s djelatnicama Zavoda za povrćarstvo te kolega s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu i Sveučilišta u Valenciji (Španjolska) , objavili su rad naslova „Application of Ultrasound as Clean Technology for Extraction of Specialized Metabolites From Stinging Nettle (Urtica dioica L.)“ u prestižnom časopisu 'Frontiers in Nutrition' (Q1, IF: 6,576).

Jana Šic Žlabur, Sanja Radman, Nevena Opačić, Anamaria Rašić, Mia Dujmović, Mladen Brnčić, Francisco J. Barba, Juan Manuel Castagnini and Sandra Voća (2022). Application of Ultrasound as Clean Technology for Extraction of Specialized Metabolites From Stinging Nettle (Urtica dioica L.). Frontiers in Nutrition, 9: 870923.

https://doi.org/10.3389/fnut.2022.870923 

Rad je dostupan na poveznici: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2022.870923/full?&utm_source=Email_to_authors_&utm_medium=Email&utm_content=T1_11.5e1_author&utm_campaign=Email_publication&field=&journalName=Frontiers_in_Nutrition&id=870923. 

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.