Online radionica pod nazivom „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Postdoktorsku stipendiju”

za postdoktorande koji namjeravaju prijaviti MSCA postdoktorsku stipendiju 2022. godine održat će se u utorak 9. lipnja 2022. godine, putem Zoom platforme, s početkom u 9:30 sati. program  radionice.

Prijave do 8. lipnja 2022. godine

Radionica je namijenjena, mentorima koji ugošćavaju istraživače kao i administrativnom osoblju koje je uključeno u izradu MSCA projektnog prijedloga.

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u ovom prestižnom europskom programu financiranja znanstvenog istraživanja, koji je dio programa Obzor Europa, te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga.

Kako bi prisustvovali radionici, potrebno je poslati sažetak projektnog prijedloga (na maksimalno 3 stranice) koji će sadržavati sljedeće dijelove:

  • Excellence (s fokusom na evaluacijski kriterij 1.3 Quality of the supervision, training and of the two-way transfer of knowledge between the researcher and the host)
  • Impact  (s fokusom na diseminacijske, eksploatacijske i komunikacijske aktivnosti te na očekivani znanstveni, društveni i ekonomski učinak projekta) i
  • Implementation (s fokusom na radni plan (work packages) i procjenu rizika).

Dostupan je obrazac  za sažetak projektnog prijedloga te službeni projektni obrazac  s uputama ispunjavanja.

Sažetke projektnih prijedloga na engleskom jeziku treba dostaviti na sljedeću adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr; ivan.makovec@ampeu.hr.

Prijava će biti potpuna tek po dostavi projektnog sažetka (najkasnije do 08. lipnja 2022.) Mogućnost sudjelovanja na radionici bit će odobrena prijaviteljima prema redoslijedu zaprimanja potpune prijave. Prioritet imaju istraživači koji prijavljuju Marie Skłodowska - Curie projekt u 2022. godini.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena nakon zatvaranja registracija. Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju popunjenosti kapaciteta, organizator zadržava pravo odbiti prijavitelje koji ne zadovoljavaju kriterije prisustvovanja radionici (istraživači ili administrativno osoblje koje ne sudjeluje u izradi Marie Skłodowska - Curie projektnog prijedloga), kao i one koji su dostavili nepotpunu prijavu.

Veselimo se Vašem dolasku!

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.