Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta

Dana 9. lipnja 2022. godine, dekan Agronomskog fakulteta sa svojim suradnicima ugostio je umirovljene zaposlenike u Velikoj vijećnici Fakulteta. U pozdravnom govoru dekan je zahvalio svim prisutnima i istaknuo njihovu ulogu u stogodišnjoj povijesti ovog Fakulteta. Prisutni umirovljenici su sa radošću podijelili zajedničke uspomene i sjećanja na brojne lijepe i vesele trenutke. Zahvaljujemo našim umirovljenicima na posjeti i veselimo se novom susretu.

Fotogalerija

Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta Susret s umirovljenim zaposlenicima Agronomskog fakulteta

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.