Nastupno predavanje :: Dr. sc. Darija Bendelja Ljoljić

Bakteriocini bakterija mliječne kiseline – prirodni konzervansi u proizvodnji sira
Srijeda 15. lipnja 2022., u 12:00 sati u dvorani V/2 Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta

Predavanje će se održati u nazočnosti Stručnog povjerenstva:

  1. prof. dr. sc. Samir Kalit, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet
  2. doc. dr. sc. Iva Dolenčić Špehar, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet
  3. izv. prof. dr. sc. Irena Barukčić, Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet

te nastavnika i studenata Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.