Otvorene prijave za novu generaciju studenata tutora

Otvorene su prijave za novu generaciju studenata tutora za akademsku godinu 2022./23. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti koji svojim savjetima žele pomoći novim generacijama studenata u snalaženju u akademskoj zajednici te uz to dodatno razviti svoje komunikacijske i organizacijske vještine, steći nova poznanstva, dodatnu referencu u životopisu i dodatak diplomi.

Briga za novu generaciju studenata vrlo je važna stavka unapređenja kvalitete studiranja te je s tim ciljem omogućena podrška studentima u studiranju sustavom tutorstva. Svakom brucošu na početku akademske godine dodjeljuje se tutor od kojeg može dobiti sve potrebne informacije i savjete o studentskom načinu života.  Aktivnost je započela u akademskoj godini 2014./2015., a do sada se u sustav tutorstva uključilo više od 250 studenata sa svih studija.

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.