Erasmus+ natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. - programske zemlje (KA131)

Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA131) u akademskoj godini 2022./2023.

Natječaj se raspisuje za mobilnosti u akademskoj godini 2022./2023., a može se ostvariti od 15. listopada 2022. do 01. travnja 2023. godine.

Mobilnost je moguća prema partnerskim visokoškolskim ustanovama u programskim zemljama: države članice EU, Island, Lihtenštajn, Norveška, Sjeverna Makedonija, Srbija i Turska.

Lista potpisanih Erasmus+ međuinstitucijskih ugovora  Agronomskog fakulteta

Za Prvi krug Natječaja predviđena je dodjela sredstava za 80 mobilnosti u svrhu podučavanja i 70 mobilnosti u svrhu osposobljavanja.

Na Natječaj se mogu prijaviti:

Prvi krug Natječaja odnosi se na program mobilnosti nastavnoga i nenastavnoga osoblja u svrhu podučavanja (STA) na partnerskoj visokoškolskoj ustanovi (nastavno osoblje) ili u svrhu osposobljavanja (STT) na inozemnoj (visokoškolskoj) ustanovi (nastavno i nenastavno osoblje) te na program mobilnosti nenastavnoga osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u svrhu podučavanja na Sveučilištu i njegovim sastavnicama. Nastavno osoblje ima također mogućnost kombinirane aktivnosti: spojiti podučavanje i osposobljavanje tijekom jedne iste mobilnosti (STA+STT).

Uvjeti prijave dostupni su u cjelokupnom tekstu natječaja Sveučilišta u Zagrebu. 

Procedura prijave

NOVOST: Kompletna prijava za odlazne mobilnosti (ne)nastavnog osoblja se vrši preko MoveOn platforme . Prije samog podnošenja prijave, kandidat je dužan provjeriti je li učitao traženu dokumentaciju na pravo mjesto na platformi.

Prijavna dokumentacija:

  1. Ispunjen i potpisan obrazac za prijavu mobilnosti (Mobility Agreement) – potpisan od strane kandidata, matične sastavnice (dostaviti u UMO) i prihvatne ustanove - ovisno na koju se aktivnost prijavljujete:
  2. Životopis na hrvatskom ili engleskom jeziku (poželjno na Europass obrascu), do 4 stranice
  3. Dokaz o zaposlenju na Ugovor o radu na matičnoj ustanovi - izdaje Kadrovska služba
  4. Potpisana suglasnost Dekana za odsustvo kandidata s radnog mjesta za vrijeme planirane mobilnosti – izdaje UMO
  5. Pozivno pismo prihvatne ustanove (prihvaća se i e-mail poziv), ako prihvatna ustanova nije mogla potpisati nastavni plan/plan rada

Prijava za dolazno osoblje mora sadržavati sljedeće dokumente:

  1.  Prijavni obrazac – dostaviti u UMO na potpis
  2.  Nastavni plan – dostaviti u UMO na potpis
  3. Životopis na hrvatskom ili engleskom jeziku (poželjno na Europass obrascu), do 4 stranice
  4. Pozivno pismo Agronomskog fakulteta (kopija) – izdaje UMO
  5. Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja – izdaje UMO

Cjelokupan tekst Natječaja, važne nove informacije, upute uz natječaj i sva popratna dokumentacija dostupni su na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/1-krug-natjecaja-za-erasmus-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-20222023-pr/

Rok za online prijavu odlazno osoblje je petak, 8. srpnja 2022. u 12 sati (podne) te za slanje fizičke prijavne dokumentacije za dolazne predavače je petak, 8. srpnja 2022. godine poštanskim putem (preporučene pošiljke s naznačenim datumom zaprimanja) ili osobno na portu Rektorata (obavezan prijamni žig Sveučilišta u Zagrebu).

Kandidati koji se prijave u sklopu Prvog kruga Natječaja i kojima će biti odobrena mobilnost na istom, ne mogu se prijaviti na Drugi krug Natječaja niti će im biti odobrena druga mobilnost.

Pažnja: Upute uz natječaj i upute za online prijavu su sastavni dio ovoga Prvog kruga Natječaja i kandidati su obvezni prije prijave upoznati se s njima.

Dodatne informacije: UMO (umo@agr.hr; tel: 4061) ili Središnji ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu: staff@unizg.hr.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.